BEWONER

Monitoring maakt energiebewuster

Continu grip op het complete energieverbruik in uw woning. Met daarbij het verbruik van centrale verwarming, ventilatie en bijvoorbeeld witgoed-apparatuur en verlichting apart in beeld gebracht. Direct inzichtelijk via computer, tablet of smartphone. Dat kan allemaal met de innovatieve en gebruiksvriendelijke IRIS-app van PureDomotica. Privacy gewaarborgd en uit te breiden met de andere elektronische systemen in en rond het huis. Denk aan verlichting, zonwering, alarm, brandmelding, aanwezigheidsdetectie en extern zorgsysteem.

IRIS maakt energiebewust

Waarschijnlijk wilt u niet dagelijks met uw energieverbruik bezig zijn. Maar u wilt natuurlijk wel ruim op tijd weten of er te veel verbruikt wordt. Via de IRIS-app ziet u dat in één oogopslag. Deze eigen energiemonitor maakt u energiebewuster, geeft een goed beeld waar de kosten zitten en biedt u de mogelijkheid om uw verbruik zonodig bij te stellen. En heeft u zonnepanelen? Dan wilt u vast graag zien wat ze netto aan energie opbrengen. Ook dan biedt IRIS uitkomst.

Flexibel en klaar voor de toekomst

IRIS is een modulair systeem en dus ook uit te breiden met nieuwe, toekomstige ontwikkelingen. De app voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarmee is de privacy van elke gebruiker gewaarborgd. Vanaf elke locatie heeft u toegang tot IRIS. Daarbij zorgt dubbele autorisatie voor extra databeveiliging.

Meer weten? Bel 0411-689170 of mail info@iris-system.nl